Wouter Burger Fc Basel - C9kmekc00z6iam

The 29-year-old midfielder who was contracted to Feyenoord until mid-2023 joins the Swiss Super League club with immediate effect. In recent seasons Burger has been loaned out closer to home at Rotterdam clubs Excelsior and Sparta.


Zz0jdighmrju3m

Wouter Burger zet loopbaan voort bij FC Basel.

Wouter burger fc basel. De twintigjarige middenvelder die bij Feyenoord nog een contract had tot medio 2023 wordt definitief overgenomen door de Zwitserse voetbalclub. RTV Rijnmond weet te melden dat Wouter Burger vertrekt naar FC Basel. Volgens de regionale omroep verkiest hij een overgang naar de Zwitserse topclub boven een transfer binnen de Eredivisie.

De transfer van Burger hing al even in de lucht maar lijkt nu definitief te. Wouter Burger tekent bij FC Basel. Hij wil in elk geval graag.

Wouter Burger gaat Feyenoord verlaten. Feyenoord heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Wouter Burger per direct is vertrokken bij de club. Wouter Burger zet loopbaan voort bij FC Basel Sport Dinsdag 31 Augustus 2021 Telegraaf.

Wouter Burger bound for FC Basel. Wouter Burger lijkt op weg naar de uitgang bij Feyenoord. De twintigjarige middenvelder annex verdediger is op weg naar FC Basel zo meldt RTV Rijnmond.

FC Basel had interesse maar we zijn er niet uitgekomen. Wouter Burger maakt per direct de overstap naar FC Basel. FC Basel zag me als middenvelder maar daar zijn we niet uitgekomen.

De middenvelder die ook als verdediger uit de voeten kan vertrekt naar FC Basel. Uiteraard moet hij nog wel door de medische keuring komen. Feyenoord-middenvelder Wouter Burger lijkt gewoon in de Kuip te blijven.

Er was wel interesse van Basel en als een grote club zich meldt ga je toch luisteren. Wouter Burger is op weg naar FC Basel dat 1 miljoen euro zou overhebben voor de 20-jarige linkspoot uit Zuid-Beijerland Burger werd de afgelopen weken een paar keer ingezet. Nog een kleine dag en de deuren van de transfermarkt gaan weer dicht.

Wouter Burger gaat Feyenoord verlaten en is op. De veelzijdige middenvelder speelde al vanaf zijn elfde voor de. Wouter Burger is op weg naar FC Basel dat 1 miljoen euro zou overhebben voor de 20-jarige linkspoot uit Zuid-Beijerland.

Feyenoord bereikte maandag namelijk een akkoord met Sparta Rotterdam over Burger. Sparta en Feyenoord hadden maandag een akkoord voor een overgang naar het Kasteel maar uiteindelijk koos Burger voor de Zwitserse club. Dit weet het Algemeen Dagblad vanochtend te melden.

Een zestiende vertrekker bij Feyenoord is aanstaande vandaag. De afgelopen seizoenen maakte Burger op huurbasis al. 33 minuten terug 1 lees Artikel.

Rus strandt op US Open voor zesde keer op rij in eerste. Uiteindelijk is dat niet rondgekomen aldus Burger op de persconferentie geciteerd door RTV Rijnmond. Clubs hebben dinsdagavond tot 0000 de tijd om spelers aan te trekken.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt op Twitter. Dat meldt FeyenoordTM op twitter Burger die zondag centraal achterin speelde en ook de openingstreffer maakte staat in de belangstelling van FC Basel en Sparta. Wouter Burger staat op het punt om Feyenoord te verlaten.

Feyenoord heeft ook een akkoord bereikt met Sparta maar de middenvelder heeft zelf gekozen voor een overstap naar de Zwitserse Conference League deelnemer. Wouter Burger maakt per direct de overstap naar FC Basel. De middenvelder van de Rotterdammers is onderweg naar FC Basel voor een medische keuring.

Wouter Burger gaat Feyenoord verruilen voor het Zwitserse FC Basel. Door Feyenoord Netwerk tuesday 2021-08-31 191800. Wouter Burger has agreed a permanent switch to FC Basel.

Wouter Burger gaat Feyenoord verlaten en is op weg naar Basel. De 20-jarige middenvelder die in De Kuip nog een contract had tot. Wouter Burger gaat Feyenoord definitief verlaten.

De afgelopen seizoenen maakte Burger op huurbasis al vlieguren bij Feyenoords stadgenoten Excelsior en Sparta. Wouter Burger maakt de overstap van Feyenoord naar FC Basel. Het is weer Deadline Day.

De twintigjarige middenvelder die bij Feyenoord nog een contract had tot medio 2023 wordt definitief overgenomen door de Zwitserse voetbalclub. Een zestiende vertrekker bij Feyenoord is aanstaande vandaag. Wouter Burger kan ook naar Sparta maar verkiest FC Basel boven de stadgenoot.

De middenvelder heeft een contract voor vier seizoenen getekend bij FC Basel. Van Sparta ben ik ook op de hoogte geeft Burger toe die vol voor zijn plek bij Feyenoord gaat. Wouter Burger zet loopbaan voort bij FC Basel.

Zij zagen mij. Hij stond in de belangstelling van het Zwitserse FC Basel.


Zc3ugui61wks5m


Wouter Burger Focust Zich Op Positie Als Centrale Verdediger Bij Feyenoord Maar Ik Weet Van Fc Basel En Sparta Rijnmond


C9kmekc00z6iam


Wouter Burger Player Profile 21 22 Transfermarkt


R9o Q 6uszk3fm


Nc6 On83hqvtem


Wzsfvpmicucuym


Wouter Burger Player Profile 21 22 Transfermarkt


Mb Miewaqt65mm


Cc3islvrfao0dm


3qe50w64f3qxum


0kpfkmevnvfttm


Fc Basel Meldt Zich Voor Transfer Wouter Burger


Wouter Burger Focust Zich Op Positie Als Centrale Verdediger Bij Feyenoord Maar Ik Weet Van Fc Basel En Sparta Rijnmond


Citizen Feyenoord Does Not See Transfer Going Have Not Come Out Cceit News


Wlrjdhwrx99qim


Dagblad010 Burger Geeft Voorkeur Aan Fc Basel In Plaats Van Sparta


Der Fc Basel Ist An Einem Niederlandischen Spielmacher Dran


Wouter Burger Fc Basel Had Interesse Maar We Zijn Er Niet Uitgekomen